12 Eylül 2012 Çarşamba

Burası size nasıl yardımcı olur?


Marijuana hakkında bir içerik aramıyorsanız yardımcı olmaz..

Kendi başınıza,  basit yöntemlerle; 
marijuana Yetiştirmenize,
marijuana Yetiştirirken takıldığınız sorulara yanıt bulmanıza,
marijuana Yetiştirirken ihtiyaç duyacağınız zımbırtıları tanıma ve inşa etmenize yardımcı olur.


Olay Nedir ?

Blogu olabildiğince efektif kullanmaya çalıştım. Reklam, downlaod gibi sikim şeylerden kazançları olmadığı için ne arıyosan bak, oku, lazımsa katkı yap öyle değil böyle de, lazımsa sor, git.

Menü gibi bişey altında topluyorum ilgili başlıkları. Ordan navige olabilirsin. 


Gelelim mevzuya !

Kül tablasından aldığım tohumları ilkokuldan gelen engin çim adam  bilgilerimden yararlanarak  makyaj temizleme pamuğu ile çatlattım. Plastik bardağa kapının önünden toprak doldurdum. Attım toprağa tohumdan körpe başlarını dünyaya gösteren kızları. Kızlar allandı, boylandı falan fişman. Dur bu yavrucaklar organik daha lezzetli, aromalı oluyor dediler organik  olayına girdim, topraksız mükemmel ve hızlı bitki yetişiyor dediler hidroponik sistemde yetiştirmeyi denedim, oda lazım, kokmaması lazım dediler oturdum karbon filtre okudum, tasarladım yaptım diye uzuyor..

Burada tohumdan ciğere tüm süreci güneş ışığında, özel yetiştirme lambasıyla ve hidroponik sistemde gün be gün takip ederek yazacağım. Hangisi kolayınıza gelirse oradan başlarsınız. 



Marijuana Nedir ?


Bunu zaten bildiğiniz için buradasınız ama adet yerini bulsun biz bi anlatalım sonra birde wiki ağzı ile betimleyelim;



Marijuana Türkçe de Marihuana olarak çevrilmiştir. Genelde herkes yaprağının tüketildiğini düşünür ancak bu yanlıştır. Kenevir bitkisinin çiçekleridir kurutulup içilen. Genel olarak kullanımı tütün yapraklarının kağıda sarılarak içilmesi şeklinde vuku bulur.
nargile çalışma mantığıtütün kağıdına ot nasıl sarılır Pipo, mini nargile, kova, bilumum meyveleri hacemat ederek bong gibi içme yöntemleri de vardır tabi. Ama makbul olanı adam gibi ağız yolu ile yapılır. 
Etkileri kişiden kişiye değişir ama otun türüne göre de reaksiyonları farklılık gösterir. Türleri Indica, Sativa ve Rudeladır. Yaygın olarak ilk ikisi bulunur, içilir. Indica sizi derin düşündürürü koltuğa saplar ağır kafa yapar. Sativa enerji verir seviştir falan. Tabi bunları değişik oranlarda döllendirilmiş olanları da mevcuttur. %30 sativa %70 indica gibi tohumlar da bulabilirsiniz.

Marijuana THC ile kafa yapar. THC tetrahydrocannabinol dür. Histamin, seratonin ve asetilkolinin düz kas üzerindeki etkisini inhibe eden ve psiko aktif etki gösteren zımbırtıdır. Yani ne kadar yüksek THC o kadar güzel kafa.




pipo ile de otun keyfi çok güzel olur.
Esrar (Marijuana), kenevir bitkisinin Cannabis Sativa/Cannabis Indica türlerinin çiçeklerinden ve tohum yataklarından elde edilen, vücutta kullanıldığında sarhoşluk ve keyif veren bitki parçalarının ve uyuşturucunun halk arasındaki adıdır.
Esrar, coğrafyasına göre farklı isimlerle adlandırılır. Kuzey Amerika'da esrara marijuana (marihuana) denir. Bu İspanyolca adı taşımasının nedeni ABD'ye Meksika'dan gelmiş olmasıdır. Ayrıca Jamaika'daki genel adı da ganja dır. Türkiye'de ot, cigaralık, derman, tek/çift kâğıtlı, gogo gibi adlarla, Paris'te ise gannavuri olarak bilinir. Ancak bu tanımlamaların bazıları, esasında kenevirin tercümesidir ve bu yüzden kenevir ve esrar Türkçe'de hep birbirine karıştırılır. Türkiye hariç tüm dünyada plaka esrarın adı arapça "ot" anlamına gelen "hashish" olarak geçmektedir, Türkiye'de ise morfin ve eroinin hammadesi olan afyon bitkisine "haşhaş" ismi verilmiştir. Bu fenomenin sebebinin, büyük ihtimalle zamanında bir yanlış anlamanın veya yorumlamanın zamanla günümüz lugatına yerleşmesinin bir sonucu olmasından başka mantıklı bir açıklaması bulunamamıştır.
keyif verici madde
yukarıda keyif veren diyince bu da yakışır dedim
Dünyada yaygın olarak kullanılan bir madde olan esrar birçok farklı adla bilinir. Şu sokak tabirleri: derman, lahana dolması, ot, plaka, mühür, sarıkız, anten, sarma, paspal, gıya, gogo, gonca, kuru, cigara, cigaralık, deli gonca, ahna, henry, patates, keçi, yeşil, kendir, elek altı, siyah, saddam, kenevir, jelatin, mal, çıkı, mayın, sarı çiçek, sündüz, cam macunu, kına, kuriş, mum, dalga; esrar ve kubar için kullanılan diğer isimlerdir.





Neden evde yetiştiriyoruz  ?


Bunun bence birçok sebebi var. Benim en ayar olduğum konudan başlamak gerekirse sokaktan gidip aldığınız çer çöpe (çer çöp diyorum çünkü elde yetişmiş içmediyseniz şu zamana kadar çer çöp içmişsiniz demektir.) verdiğiniz paraların tamamına yakını terör örgütüne destek olduğunu düşünüyorum. Diğer önemli parametre ise otun içinde size kafa yapan THC'dir. yani otun kalitesidir. Sokakta Türkçe konuşmayı bile beceremeyen at hırsızı kılıklı heriften aldığınız en baba otun THC si %2-3 civarıdır. Lakin el emeği göz nuru kızlarımızdan %10 hatta %20 leri elde edebilirsiniz. Alış veriş esnasında enselenme korkusu olmadan, at hırsızları ile muhatap olmadan ulaşmak. 
İçinde neyin olduğunu bildiğiniz marihuana daha makbul bence. Dışarıda satılanların çoğu etkisini arttırmak için kimyasal spreyler ile bir güzel elden geçiriliyor. Yok efendim kubara kına karıştırılıyor gibi nedenler var.


26 yorum:

  1. Oo üstad harika bi yer burası. Ne aralıklarla güncelleyeceksin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önceki yetiştirmelerimde günlük için kayıtlar vardı. yani süreci kızlar büyürken canlı canlı yazıp 6 ay uzatmayacağım. Tamamen yazma hızımla alakalı. Zaman buldukça güncelleniliyor.

      Sil
  2. Tohumları tam nasıl uyandırdın kardeş?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buradan cevap olarak yazmıyım. Konu açıp içine fotolu motolu anlatayım daha rahat olur.

      Sil
  3. Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  4. chai tutskiyancek14 Eylül 2012 00:43

    kekik de aynı kafayı yapar mı acep??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapar ama soğan da rendelemen lazım içine..
      Yarın okulun falan yok mu senin?

      Sil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. öncelikle selamlar. buna benzer bir blok daha okumuştum. ilgiyle takip edeceğim. bir de yurtdışında mı ikamet ediyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah dostum. Kizlara su vermeye buraya can vermeye devam.
      Evet yurtdisi...

      Sil
  7. Üstad takipte kalalım, kaliforniyada yaşıyorum, yetişrici lisansı aldım, evimde 20 kök ile başlayacağım yakında. bilgilerinden yararlarınırım bol bol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo lisanslı lisanslı mis gibi kokularını saklamadan yetiştirilen de tadından tüttürülmez valla.

      Sil
  8. panpa peki hangi siteden ney alalım şu kızları bir tanıt sitelerde bir ton güzel var hangisini seçelim her cinsten olsun mesela susturan konuşturan melez ama hangisini alalım senin kızlar ne mesela reklam yap biraz bi bok olmaz amk


    bide bu aldıgımız dişiler tohum vericekmi yoksa yetiştikçe tekrar almak zorundamıyız malum sen degilsin ama biz yurtiçindeyiz sıkıntılar oluyor biliyosun bunun adli olayınıda bir ara yazarsın işte kaç kökten sonrası satıcılıga giriyo falan ona göre götü saglama alalım

    YanıtlaSil
  9. Gönderen siteler arasında Amsterdam olanları seçin derim. Zaten googleladığınız zaman ilk sıralarda gelen 3-5 tanesi sağlam. Diğer ülkelerden gönderim yapanlar biraz pahalı oluyor. Hollanda ucuzdur, ucuz da candır.

    Türler kişiden kişiye farklılık gösterir ben mesela taş gibi olup koltuğa yığılıp mal mal düşünmeyi her zaman sevmiyorum onun için sativa benim favori. Sativalardan da yüzlerce bulabilirsin ama yine benim fikrim Jach Herrer cinsinden türetilenler. Critical Jack vardı mesela baya bi sağlamdı.

    Kaç kök olayına gelince sıfır kökten sonrası adli makamların ilgisini çekmeye yetiyor. Ama bunda önemli olan yavrunun cinsi. Erkek üzerinde THC yok denecek kadar az olduğu için legal geçer çoğu yerde lakin bilmiyorum TR nin mevzuatını.

    Ama evinde 10-15 kök yapsan bile bi sıkıntı olmaz kim gelecek bulacak ilgilenecek adamlar 50-100 kökten sonrasını dikkate alıyor. Hem yakalansan bile üç beş köküne kimse laf etmez içiyorum kardeşim gidip satanlara prim yaptıracağıma kendi kendime uğraşıyorum dersen bi sikim olmaz. Kanımca!!

    ulan konu açsaydım keşke..

    YanıtlaSil
  10. Bay hiç kimseye katkılarından dolayı teşekkür ederiz..

    YanıtlaSil
  11. panpa bu güzeller yavru veriyomu büyüyünce yoksa sürekli yavru alıp yetiştirmekmi lazım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam;

      Açacağım konularda detaylı olarak anlatıcam ama özet olarak. Sürekli yavru vermiyor, olduğu zaman tamamını hacemat ediyoruz. Ama her seferinde tohum almamak için birkaç yöntem var. Konularda nasıl yapıldığını görürsün zaten döllendirip kendi tohumlarını oluşturabilirsin yada budadığın dallardan yeni kızlar büyütebiliirsin.

      Sil
  12. doktor bu yavruları erkekle döllenmesi sagladıktan sonra kessek erkekleri thc oranında degişme olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeş Erkekle döllenen kızların THC oranında önemli ölçüde kayıp olur. Eğer tüttürmeden tohum bankası yapayım dersen dölle. Ama tüttüreceksen erkekleri sök at.

      Sil
    2. kardeş sana bır ıkı sorum olaca cevaplarsan sevınırım benım cıcekler 112 gün oldu 400 wat lambada var ama boyları çok uzadı ama çok tohum ve cıcek az sadece kafasında çok azmıktarda diğerıde hıc cıceklenmedı bırde beyaz toz cıkıyor dişlerdeden beyaz toz çıkarmı tohumlarından ıstersen resımde atarım neden sömeklenmıyo erkekmı acana ama değil gibiler yada tohumlumu olacak tam anlayamadım cevap yazarsan sevınırım

      Sil
  13. kardeşim ben bu yavrulara organik gübre yerine azot fosfor potasyum nitrik asit içeren kimyasal gübreler versem iyi olur mu ?

    YanıtlaSil
  14. herkese selamlar 35 yaşındayım 17 yaşımdan beri bu güzelim bitkilerle haşir neşirim sürekli klasik yöntemlerle kullandım fakat kısa bir zaman önce geniş kapsamlı bir araştırma yaptım özellikle osmanlı zamanında özel dükkânlarda macun olarak satılıyormuş fakat eski bir islam alimi ve hekim olan ibni sina'ın yazdıkları çok ilgimi çekti hint keneviri için şöyle yazmış iyisi tütün ile karıştırılıp içilirse vücutta 24 saat etkisi varmış ama gerçek bal ile karıştırılırsa ve 3 gün ağzı kapalı bir kavanozda bekletilip yenilirse vücuttaki etkisi 513 saat surermis benim alıpta beğenmediğim bir miktar kubar vardı evde balda vardı çok az 3 çay kaşığı kadar vardı karıştırdım ve denedim sabah saat 09:00 gibi yemiştim akşam saat 23 e kadar koltuğa çakılı kaldım acaba güzeli olsaydı ne olurdu tahmin edemiyorum sizlere tavsiyem içmeyin yiyin çok faydalı hiç zararı yok özellikle kanser için bulunmaz bir şifa kaynağı vücuttaki iltihapları kurutmada üzerine yoktur hem sağlıklı hemde güzel kalalım sevgi ve saygılarımla...

    YanıtlaSil
  15. admin bunun dişisini erkeğini nasıl anlayacağız bilgi verebilirmisin acaba ?

    YanıtlaSil
  16. mrblar lütfen bana yardımcı olun istanbul da oturuyorum işsiz güçsüz rahatsız başı boş gezen bi insan değilim. bahsettiğiniz tohumlar gerçektende sipariş verdiğimiz zaman dışarıdan rahatça geliyormu., ışık düzeneği kesinlikle sorun olmaz önemli olan o tohumlara sahip olabilmek.

    YanıtlaSil
  17. Merhaba tohum ve ürün konusunda yardımcı olabilirim.
    e-mail:kazanowam@gmail.com

    YanıtlaSil

AA